Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

JA TENIM LLISTA DE GUANYADORS/ES DEL SORTEIG DELS PERMISOS DE CAÇA MAJOR A LA RNC DE BOUMORT I BOIJa tenim llista de guanyadors/es del sorteig dels permisos de caça major a la RNC de Boumort i Boi

06/11/2020
Avui divendres 6 de novembre a les 10:10 hores s’ha celebrat el sorteig a la seu de la Federació Catalana de Caça i tot seguit publiquem la llista de caçadors/es federats/des agraciats/des. Gràcies a tothom per participar!

Les Reserves Nacionals de Caça de Boumort i Boí ofereixen la possibilitat de realitzar captures de diferents espècies, mitjançant el pagament de les quotes vigents corresponents, en el format habitual d’una sola peça.

El sorteig s’ha desenvolupat sense incidències i ja podem fer pública la llista de guanyadors/es.

 

Els/les agraciats/des rebran properament un correu electrònic de la Federació  Catalana de Caça amb la notificació i posteriorment, la Reserva es posarà en contacte amb els/les guanyadors/es per triar la data de cacera i els farà arribar la carta de pagament.

 

Si algun dels agraciats no pogués o volgués fer el permís ho ha de notificar immediatament a través d’un correu electrònic a la Federació Catalana de Caça (info@federcat.com) i es passaria el permís a la persona que surt com a reserva.

 

Com sempre, seguiu pendents de la nostra pàgina web i les nostres xarxes socials perquè més endavant es publicaran nous sortejos.

 

Enhorabona als/a les guanyadors/es!Llista de guanyadors/es del sorteig dels permisos de caça major a la RNC de Boumort i Boí

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar