Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

VÍDEO DEL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA INFORMANT DEL RESULTAT DE L´ENQUESTA SOBRE LA PROPOSTA DEL DEPARTAMENT D´AGRICULTURAFederació Catalana de Caça 29/06/2020
Això no significa que el problema estigui resolt, seguim treballant i ja tenim reunions concertades per la setmana que ve.

Benvolguts federats/des,

 

Adjuntem vídeo del president de la Federació Catalana de Caça on explica breument el resultat majoritari de l'enquesta que es va fer arribar als presidents/es de Societats de Caça, sobre la proposta del Departament d'Agricultura en relació a la Llei 5/2020.

 

Permeteu-nos afegir que ens han arribat les vostres queixes i disconformitats i que les hem llegit/escoltat. Entenem que hi ha hagut poc marge de temps i demanem disculpes, però no hem volgut allargar més del necessari aquesta situació d'incertesa ni apropar-nos massa als dies d'estiu en els quals tothom acostuma a fer vacances i tot és més difícil de fer arribar a la gent.

 

També comprenem que cadascú te una situació concreta i una opinió pròpia i que podríem haver posat tantes opcions de resposta com federats té la Federació Catalana de Caça. Però hem hagut de ser pràctics i concrets amb la voluntat d'extreure l'opinió general (sabent que els matisos per a cadascú són diferents).

 

Dit això, cap de les respostes de l'enquesta hauria portat a un final per aquest conflicte. La Federació Catalana de Caça segueix treballant i ja hi ha diverses reunions en perspectiva per seguir endavant. Això no s'ha acabat.

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar