Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS

LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA CREA UN PASSATEMPS PER ALS PETITS/ES DE LA CASALa Federació Catalana de Caça crea un Passatemps per als petits/es de la casa

La Federació Catalana de Caça crea un Passatemps per als petits/es de la casa

La Federació Catalana de Caça crea un Passatemps per als petits/es de la casa

La Federació Catalana de Caça crea un Passatemps per als petits/es de la casa

08/04/2020
Ja portem setmanes de confinament i segur que els/les petits/es s´avorreixen, per això hem pensat i creat diversos jocs i manualitats per ajudar a passa l´estona i divertir-se!

Aquesta situació que estem vivint no és fàcil per ningú però segur que els més petits/es els costa esforç adaptar-se. La seva energia i les seves ganes de jugar estan tancades entre quatre parets i així costa més de passar el temps.

 

Des de la Federació Catalana de Caça hem pensat com podíem donar un cop de mà a aquells federats/des amb nens/es a casa i hem creat un Passatemps amb jocs, activitats i manualitats que esperem que els agradin i els distreguin una estona.

 

Com no podia ser d'una altra manera, el coneixement d'animals és una part important del document que hem preparat i comptem que, allò que no sàpiguen, segur que els adults caçadors que tinguin a casa els ajudaran!

 

Esperem que aquest petit detall sigui una entrada d'aire fresc a les vostres cases i pugueu passar una bona estona amb els/les petits/es que tingueu a la vora.

 

 


 

La Federación Catalana de Caza crea un Pasatiempos para los/las pequeños/as de la casa

 

Ya llevamos semanas de confinamiento y seguro que los/las pequeños/as se aburren, por eso hemos pensado y creado algunos juegos y manualidades para ayudar a pasar el rato y divertirse.

 

Esta situación que estamos viviendo no es facil para nadie pero seguro que los más pequeños/as les cuesta esfuerzo adaptarse. Su energía y sus ganas de jugar estan encerradas entre cuatro paredes y así cuesta más pasar el rato.

 

Desde la Federación Catalana de Caza hemos pensado como podíamos hechar una mano a aquellos/as federados/as con niños/as en casa y hemos creado un Pasatiempo con juegos, actividades y manualidades que esperamos que les guste y les distraiga un rato.

 

Com no podía ser de otra manera, el conocimiento de animales es una parte importante del documento que hemos preparado y contamos con que lo que no sepan, seguro que los adultos cazadores que tienen en casa les ayudarán!

 

Esperamos que este pequeño detalle sea una entrada de aire fresco en vuestras casas y podáis pasar un buen rato con los/las pequeños/as que tengáis cerca.Passatemps #JOEMQUEDOACASA

ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar