Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

ENS HA DEIXAT JOSEP PUIGPINÓS RIART, VICEPRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA I LA REPRESENTACIÓ TERRITORIAL DE BARCELONAEns ha deixat Josep Puigpinós Riart, vicepresident de la Federació Catalana de Caça i la Representació Territorial de Barcelona

05/03/2020
Descansa en pau

Lamentem informar que ens ha deixat Josep Puigpinós, vicepresident de la Federació Catalana de Caça i la Representació Territorial de Barcelona.

 

Perdem un bon caçador, un treballador implicat en la caça i els caçadors però sobretot un company i amic. La Federació i totes les persones que en formen part et trobarem molt a faltar.

 

Per a qui vulgui anar al tanatori, podeu fer-ho avui, de 8:00 a 12:30h., hora en que es farà la missa i acte funerari a Ronda d'Orient, núm. 71 de Sabadell.

 

Descansa en pau.

 


 

Lamentamos informar que nos ha dejado Josep Puigpinós, vicepresidente de la Federación Catalana de Caza y la Representació Territorial de Barcelona.

 

Perdemos un buen cazador, un trabajador implicado en la caza y los cazadores, pero sobre todo un compañero y amigo. La Federación y todas las personas que forman parte de ella, te echaremos mucho de menos.

 

Para quién quiera ir al tanatorio podéis hacerlo hoy, de 8:00 a 12:30h., hora en la que se hará la misa y acto funerario en Ronda de Oriente, núm..71 de Sabadell.

 

Descansa en paz.


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar