Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · IMPORTANT

PUBLICADA LA RESOLUCIÓ ARP/831/2019, DE 3 D´ABRIL, PER LA QUAL ES FIXEN LES ESPÈCIES OBJECTE D´APROFITAMENT CINEGÈTIC, ELS PERÍODES HÀBILS DE CAÇA I LES VEDES ESPECIALS PER A LA TEMPORADA 2019-2020 EN TOT EL TERRITORI DE CATALUNYA.



Publicada la Resolució ARP/831/2019, de 3 d´abril, per la qual es fixen les espècies objecte d´aprofitament cinegètic, els períodes hàbils de caça i les vedes especials per a la temporada 2019-2020 en tot el territori de Catalunya.

05/04/2019
La Federació Catalana de Caça està en desacord amb el contingut d´aquest text i ja està treballant per presentar un recurs.

Quan una Ordre de Vedes es fa sense tenir en compte els cinc Consells Territorials, és garantia que no sortirà bé.  

 

Des de la Federació Catalana de Caça manifestem el nostre desacord amb el contingut de la Resolució d´enguany i ja estem treballant per presentar un recurs amb l´objectiu de fer prevaldre els drets dels/de les caçadors/e de Catalunya.    

 

Mentrestant, us deixem la Resolució per el vostre coneixement.    

 

Resolució ARP/831/2019, de 3 d´abril, per la qual es fixen les espècies objecte d´aprofitament cinegètic, els períodes hàbils de caça i les vedes especials per a la temporada 2019-2020 en tot el territori de Catalunya.      

 


 

Cuando una Orden de Vedas se hace sin tener en cuenta los cinco Consejos Territoriales es garantía de que no saldrá bien.  

 

Desde la Federación Catalana de Caza manifestamos nuestro desacuerdo con el contenido de la Resolución de este año y ya estamos trabajando para presentar un recurso con el objetivo de hacer prevalecer los derechos de los/las cazadores/as de Cataluña.    

 

Mientras tanto, os dejamos la Resolución para vuestro conocimiento.    

 

RESOLUCIÓN ARP/831/2019, de 3 de abril, por la que se fijan las especies objeto de aprovechamiento cinegético, los periodos hábiles de caza y las vedas especiales para la temporada 2019-2020 en todo el territorio de Cataluña.  



Orden INT/316/2020, de 2 de abril


portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/784...





Comentaris



No hi han comentaris.




Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader




<< Tornar