Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ALTRES
ARMES
BLOGS DE CAÇA
ESPORTCAT
FEDERACIONS DE CAÇA
LA CAÇA A CATALUNYA
MITJANS DE COMUNICACIÓ

Enllaços Federació Catalana de CaçaA Tenazón A Tenazón
A Tenazón es un espacio semanal dedicado a la Caza, la Pesca, la Naturaleza y a la información que llevan aparejadas estas actividades que practican millones de aficionados en todo el mundo, y que son tan antiguas como la existencia del ser humano.

Todo lo que rodea a estos deportes; personajes, resultados de competiciones, normativas, denuncias o anécdotas, así como dar a conocer a las especies mas representativas, son tratados de forma entretenida, amena, didáctica y en ocasiones, crítica, por el equipo que dirige Leonardo de la Fuente Prieto. A Tenazón, tu cita con los deportes y las actividades mas antiguos de la humanidad.

Presentado por Leonardo de la Fuente.


www.marca.com/radio/atenazon0607.htmlCaza Wonke Caza Wonke
El diari de caça del segle XXI

www.cazawonke.com/Cinegeticat Cinegeticat
Gestió, caça i equilibri

CINEGETICAT és un projecte nascut des del món caçador i per al món caçador. L’origen del projecte és ben humil i senzill: un conjunt d’experiències cinegètiques acumulades any a any i la il·lusió de disposar d’un espai de trobada on compartir aventures, inquietuds, actualitat,… entre el col·lectiu. La il·lusió, convertida en objectiu, avui es tradueix en aquesta porta oberta al món.

CINEGETICAT pretén ser un referent pel col·lectiu caçador del nostre País i marcar una tendència de caça ètica i respectuosa a les nostres contrades. Si, a més, CINEGETICAT contribueix a millorar la nostra imatge de portes en fora demostrant que la caça és gestió i la cerca de l’equilibri… missió complerta!


cinegeticat.cat/Club de Caza Club de Caza
La revista virtual de la Caça sostenible amb notícies, fòrums i tota la informació necessària per estar al dia.

www.club-caza.com/El Coto de caza El Coto de caza
Informació, actualitat i reportatges sobre caça major, caça menor, gossos de caça, armes i cartutxos... A més a més, participa als nostres fòrums.

www.elcotodecaza.com/Jara y Sedal Jara y Sedal
Fundada a l’any 2001, és una de les revistes més llegides sobre el món de la caça. Els caçadors trobaran informació detallada i consells útils per les seves sortides de caça.

https://revistajaraysedal.es/Trofeo Caza Trofeo Caza
Fundada al 1970, la revista Trofeo Caza aborda principalment la caça a Espanya, però també al món, des d’una vessant conservacionista i ètica. Aquesta és la seva web oficial.

www.trofeocaza.com/