Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ALTRES
ARMES
BLOGS DE CAÇA
ESPORTCAT
FEDERACIONS DE CAÇA
LA CAÇA A CATALUNYA
MITJANS DE COMUNICACIÓ

Enllaços Federació Catalana de CaçaA Tenazón A Tenazón
A Tenazón es un espacio semanal dedicado a la Caza, la Pesca, la Naturaleza y a la información que llevan aparejadas estas actividades que practican millones de aficionados en todo el mundo, y que son tan antiguas como la existencia del ser humano.

Todo lo que rodea a estos deportes; personajes, resultados de competiciones, normativas, denuncias o anécdotas, así como dar a conocer a las especies mas representativas, son tratados de forma entretenida, amena, didáctica y en ocasiones, crítica, por el equipo que dirige Leonardo de la Fuente Prieto. A Tenazón, tu cita con los deportes y las actividades mas antiguos de la humanidad.

Presentado por Leonardo de la Fuente.


www.marca.com/radio/atenazon0607.htmlCaza Wonke Caza Wonke
El diari de caça del segle XXI

www.cazawonke.com/Club de Caza Club de Caza
La revista virtual de la Caça sostenible amb notícies, fòrums i tota la informació necessària per estar al dia.

www.club-caza.com/El Coto de caza El Coto de caza
Informació, actualitat i reportatges sobre caça major, caça menor, gossos de caça, armes i cartutxos... A més a més, participa als nostres fòrums.

www.elcotodecaza.com/Jara y Sedal Jara y Sedal
Fundada a l’any 2001, és una de les revistes més llegides sobre el món de la caça. Els caçadors trobaran informació detallada i consells útils per les seves sortides de caça.

https://revistajaraysedal.es/Trofeo Caza Trofeo Caza
Fundada al 1970, la revista Trofeo Caza aborda principalment la caça a Espanya, però també al món, des d’una vessant conservacionista i ètica. Aquesta és la seva web oficial.

www.trofeocaza.com/