Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CAÇA
CAÇA AMB ARC
CARN DE CAÇA
CONVOCATÒRIES
ESPORT I ENTITATS ESPORTIVES
FALCONERIA
L.O.F.E.C
REGLAMENT CAMPIONATS
Legislació · CARN DE CAÇA

DECRET 9/2019 RELATIU A LA RECOLLIDA, TRANSPORT,CONDICIONAMENT I COMERCIALITZACIÓ DE CAÇA SILVESTREDECRET 9/2019 relatiu a la recollida, transport,condicionament i comercialització de caça silvestre

18/01/2019
DECRET 9/2019, de 8 de gener, relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça silvestre destinada al consum.

Objecte i àmbit d´aplicació  

 

1.1 Aquest Decret té per objecte:  

 

a) Establir mesures dirigides al compliment dels requisits higiènics i sanitaris previstos a la normativa europea en matèria d´higiene alimentària per a la recollida, el condicionament i el transport de les peces de caça silvestres destinades a la comercialització per al consum humà.  

 

b) Establir els requisits que han de complir les persones amb formació en matèria de sanitat i higiene en l´àmbit de la caça  

 

c) Establir els requisits que han de complir els punts logístics de recollida de les peces de caça silvestre.  

 

d) Establir les mesures d´adaptació dels requisits de construcció, disseny i equipaments en establiments de manipulació de la carn de caça silvestre de producció limitada.  

 

e) Establir les mesures de prevenció i control de la triquina en relació amb el consum domèstic privat de carn de caça silvestre procedent d´espècies susceptibles a aquest paràsit.  

 

f) Regular la vigilància sanitària de la fauna salvatge cinegètica en relació amb l´objecte d´aquest Decret.    

 

1.2 Les disposicions d´aquest decret són aplicables als animals de caça silvestre abatuts a Catalunya.   

 

Teniu accés al Decret complet clicant el següent document PDF o enllaç.DECRET 9/2019, de 8 de gener, relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça silvestre destinada al consum.


m.gencat.cat/mobi_dogc/AppJava/pages/Content.htm?numDOGC=7785&versionId=1720442&dateDOGC=10.1.2019&contentId=838654&viewportWidth=1080&viewportHeight=1080<< Tornar