Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ARMES
CALENDARIS
CLASSIFICACIONS CAMPIONATS
COMPETICIONS
ESTUDIS I PROJECTES
HOMOLOGACIÓ TROFEUS DE CAÇA
OCELLAIRES
ORDRES VEDES
PROJECTE EMISSORES
PROYECTO COTURNIX
TAXES VIGENTS DEL DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL


Documentació · CLASSIFICACIONS CAMPIONATS

JULIAN DI PETO, TERESA ESCUDERO I FERRAN MANZANO CAMPIONS DEL PRIMER CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FIELDJulian di Peto, Teresa Escudero i Ferran Manzano campions del primer Campionat de Catalunya de Field

19/09/2022
El Campionat, impulsat per l’Associació de FT de Barcelona, en col·laboració amb la Federació Catalana de Caça i la seva Territorial de Barcelona va tenir lloc el passat 18 de setembre a Montcada i Reixach

La primera edició d’aquesta competició, que es va celebrar amb un gran èxit organitzatiu, va comptar amb la participació d’un total de 20 tiradors: 15 homes (un dels quals en categoria júnior) i 5 dones, que van competir a les modalitats de PCP i Pistó.

 

La competició es va desenvolupar amb total normalitat, amb un bon ambient competitiu i esportiu i sense cap incidència, gracies, en bona mida, al bon temps regnant durant tota la prova. La manca evident d'aire i una temperatura molt agradable, semblava que propiciaria una bona puntuació; no obstant el circuit en un conjunt de 16 carrers amb tres dianes i un carrer de dos, juntament amb l’execució tècnica, aprofitament del terreny i dels elements de flora en l’elaboració del recorregut van donar lloc a un ampli ventall de puntuacions, exigint  una bona tècnica als tiradors.

 

 

Classificació Campionat de Catalunya de Field Target

 

Categoria PCP General

  • Julian di Peto 45
  • Salvador Pérez 43
  • Juan Carlos Cobo 39+2

 

Categoria PCP Dames

  • Teresa Escudero 35
  • Terezinha Pereira 34
  • Silvia Cano 30

 

Categoria Pistó

                  Ferran Manzano 29

                  Guillen Casas 21

 

Categoria Junior

                  Miquel Manzano 29

 

Sens dubte un gran campionat gràcies, entre altres, a la inestimable col·laboració de Joaquin Aguilar, jutge principal de la competició i delegat de FT d’Aragó i del jutge auxiliar, Antonio Escudero.

 

El nostre més sincer agraïment al conjunt dels participants en aquest campionat i la nostra enhorabona als campions. Un agraïment força especial  per a Rafael Oltra per la cessió de les, immillorables  instal·lacions  de Can Piqué a Montcada i Reixach,  i a la Federació Catalana de Caça i la Territorial de Barcelona.

 

Album fotogràfic competició

 

 

 

 https://www.federcat.com/noticia.php?idn...
ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar