Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JORNADES I TROBADES
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · CAMPIONATS

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAÇA MENOR AMB GOS 2014Campionat de Catalunya de Caça Menor amb Gos 2014

08/11/2014
8 de novembre de 2014

LLOC: Coto el Codony, Santa Coloma de Queralt (Tarragona)

 

HORA TROBADA: 7:00

HORA INICI CAMPIONAT: 8:00

HORA FI CAMPIONAT: 14:00

Després, com sempre, hi haurà un dinar de germanor al Restaurant la Barbacana. 

VISITA AL COTO: Dissabte 1 i Diumenge 2 de novembre (tot el dia)

Preguntar pel senyor Florenci (propietari).

 

INSTRUCCIONS PER ARRIBAR AL COTO EL CODONY:

Des de Barcelona

Agafar la A-2 direcció Lleida, deixar-la a la sortida 532 (La Panadella-Santa Coloma de Queralt). A continuació baixar direcció La Panadella fins la rotonda i  continuar direcció Santa Coloma de Queralt per la B-221 i la T-221 fins Santa Coloma de Queralt. A la rotonda d'entrada a la població escollir la segona sortida en direcció Montblanc per la C-241. Només sortir de Santa Coloma de Queralt prendre el camí a Conesa. A meitat del camí es troba el Coto El Codony.

 

Des de Lleida

Autovia A-2 direcció Barcelona, fins la sortida 531(La Panadella-Santa Coloma de Queralt). Traspassar La Panadella per continuar direcció Santa Coloma de Queralt per la B-221 i la T-221 fins Santa Coloma de Queralt. A la rotonda d'entrada a la població escollir la segona sortida en direcció Montblanc per la C-241. Només sortir de Santa Coloma de Queralt prendre el camí a Conesa. A meitat del camí es troba el Coto El Codony.


Des de Tarragona

De Tarragona a Valls per la N-240. Agafar la C-37 direcció Pla de Santa Maria. A la rotonda, al Pla de Santa María escollir la sortida direcció Cabra del Camp/Sarral i continuar fins a Sarral. A Sarral continuar direcció Santa Coloma per la C-241. Abans de l'arribada trobarà a l'esquerra el camí cap a Conesa. A la meitat del camí es troba el Coto El Codony.

 

Des de Reus
De Reus a Montblanc per la carretera C-14. Sortint de Montblanc a la rotonda a la Guardia dels Prats continuar direcció Santa Coloma per la C-241. Abans de l'arribada trobarà a l'esquerra el camí cap a Conesa. A meitat del camí es troba el Coto El Codony.

 

RESTAURANT LA BARBACANA

Carretera Montblanc, 35

43420 Santa Coloma de Queralt - Tarragona
cotoelcodony.com/ca/


Mapa Localització<< Tornar