Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · FORMACIÓ

JORNADA TÈCNICA LA PERDIU ROJA: GESTIÓ DE LES ÀREES DE CAÇA I LA REPOBLACIÓJORNADA TÈCNICA La perdiu roja: Gestió de les àrees de caça i la repoblació

24/04/2018
TÀRREGA, dimarts 24 d’abril de 2018

La pràctica de la caça i la complexitat de la seva gestió, així com la necessària sostenibilitat per evitar els efectes de la pressió cinegètica, fan oportú la programació d’aquesta jornada. En aquesta s’exposaran els condicionaments dels plans tècnics de gestió de les àrees privades de caça i d’altra banda els aspectes relacionats amb les repoblacions de les perdius. La jornada està oberta a tots els interessats en el tema.

Programa

16.30 h Inscripcions i lliurament de la documentació

16.45 h Presentació de la jornada Sr. Ramon Cuadros, director de l’Escola Agrària de Tàrrega. Sr. Jaume Teixidó, president de la Federació Territorial de Caça de Lleida. Sr. Ferran de Noguera, director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida.

17.00 h Pla tècnic de gestió de l’àrea privada de caça: alliberament i repoblació
Sr. Francesc Cases, cap de la Secció d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental. Serveis Territorials del DARP a Lleida.

17.30 h Què esperem de les repoblacions de la perdiu?
Sr. Josep Mª López, cap de la Secció d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental. Serveis Territorials del DARP a Barcelona.

18.30 h Factors i maneig de la repoblació de la perdiu roja.
Experiències Sr. Aleix Pujol. Enginyer Tècnic Forestal.

19.15 h Finalització de la Jornada


Lloc de realització

Escola Agrària de Tàrrega Av. de Tarragona, s/n 25300 TÀRREGA

Inscripcions

La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de: Serveis Territorials del DARP a Lleida (Tel.: 973 246 650- A/e: pattstlle.daam@gencat.cat)

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt
Jornada Tècnica La perdiu roja: Gestió de les àrees de caça i la repoblació
<< Tornar