Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · ACTIVITATS

MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE LA CAÇAManifestació en defensa de la caça

Manifestació en defensa de la caça

15/04/2018

La Federació Catalana de Caça i les seves Representacions Territorials convoquen a tothom a les 11h al Parc de la Ciutadella s/n (davant del Parlament de Catalunya) per iniciar el recorregut fins a la Plaça Sant Jaume

La Real Federación Española de Caza (RFEC) va convocar aquesta manifestació del 15 d'abril amb la intenció que totes les Federacions Autonòmiques s'unissin i es fessin concentracions a diferents ciutats de tota Espanya.

Dia a dia les Federacions Autonòmiques van confirmant els punts de trobada i la Federació Catalana de Caça pot confirmar avui que finalment serà Barcelona la seu de la manifestació, després que s'hagués de desconvocar la que estava prevista a Lleida per problemes amb la localització.

La trobada serà a les 11h. al Parc de la Ciutadella s/n (davant del Parlament de Catalunya) i s'iniciarà un recorregut fins a la Plaça Sant Jaume.
 
Aquí teniu l'enllaç que ha habilitat la RFEC per veure tots els punts de concentració actualitzats periòdicament.
 
NO FALTIS a aquesta concentració simultània EN DEFENSA DE LA #CAÇA!
 
SI a la caça, la nostra forma de vida! 
 

DEU RAONS PER ASSISTIR A LA CONCENTRACIÓ:

 

1.- La caça és la nostra forma de vida i la de moltes famílies. Ara més que mai hem de reivindicar-ho davant la societat. Ser caçador és un orgull.

 

2.- Exigim respecte a la caça i a totes les persones que la practiquen: Prou d'agressions! Prou d'insults! Prou amenaces!

 

3.- Demostrem a la societat que els caçadors som un col·lectiu gran, actiu, unit i amb prou arguments per defensar una activitat que afavoreix la conservació, estimula el desenvolupament rural i genera riquesa.

 

4.- Perquè volem seguir educant als nostres fills d'acord amb els nostres valors. Valors arrelats al nostre camp, la nostra gent i els nostres pobles.

 

5.- Demostrem a la societat que, davant de qui exigeix prohibicions i promou l'odi, els caçadors som persones corrents que només demanem respecte per continuar practicant la nostra forma de vida en pau i llibertat.

 

6.- Per frenar el creixement de moviments socials cada vegada més radicalitzats que proven d'imposar la seva ideologia anticaça a la societat.

 

7.- Per una Administració pública més propera i sensible als problemes, demandes i necessitats de la caça. Per una Administració lliure del jou ecologista i animalista.

 

8.- Tenim l'obligació de recordar a tots els partits polítics que la caça també vota.

 

9.- Exigim que freni d'una vegada per totes l'escalada d'insults, amenaces i agressions contra els caçadors a través de les xarxes socials.

 

10.- Perquè la caça és el nostre dret i tenim el deure de lluitar per defensar-la.

 
www.federcat.com/noticia.php?idn=2370&catalunya_s%C2%B4uneix_a_la_manifestacio_en_defensa_de_la_caca
<< Tornar