Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · ACTIVITATS

2A TROBADA DE DONES CAÇADORES DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA EN DOS CACERES DE CAÇA MAJOR2a Trobada de dones caçadores de la província de Barcelona en dos caceres de caça major

2a Trobada de dones caçadores de la província de Barcelona en dos caceres de caça major

2a Trobada de dones caçadores de la província de Barcelona en dos caceres de caça major

14/10/2017
14 d´octubre a La Pobla de Lillet i 26 de novembre a Sant Martí de Centelles

Dies de Germanor amb dones de tota la Provincia

OBERT A TOTES LES DONES CAÇADORES FEDERADES DE LA PROVINCIA
DE BARCELONA.

VINE A GAUDIR D’UNS DIES DE CACERA EN COMPANYIA DE DONES DE TOTA LA PROVÍNCIA DE BARCELONA. T’ESPEREM!

Donat el gran èxit assolit la passada temporada amb l’organització de la I Trobada de Dones Caçadores de la província de Barcelona, per iniciativa de la Societat de Caçadors de Llinars del Vallès, i amb el compromís ferm de potenciar la fi gura de la dona caçadora, la Representació Territorial de la FCC a Barcelona juntament amb les societats federades han organitzat dues caceres de caça major per la temporada 2017/2018, totalment subvencionades per totes les dones federades de la Territorial de Barcelona que vulguin gaudir d’unes magnifi ques jornades de cacera i de germanor amb dones procedents de tota la província.

1ª CACERA. 14/10/2017.

Organitza la Societat de Caçadors de Catllaràs de La Pobla de Lillet.

La Pobla de Lillet està situada a la part nord-oriental de l’Alt Berguedà, a l’alta vall del riu Llobregat.

- Hora de concentració a les 8:00 del mati. (lloc de concentració)

- Hora de fi nal les 13:00 hores

Al migdia es farà un dinar de germanor entre tots els assistents.

Lloc de concentració: a 1 Km abans d’arribar a la població de La Pobla de Lillet ens trobem un aparcament de l’ Oficina de Turisme de La Pobla de Lillet, Carretera B-402. Des de Ripoll, és passat la població de La Pobla de Lillet.

2ª CACERA. 26/11/2017.

Organitza la Societat de Caçadors Pi de Centelles, Sant Martí de Centelles, i Hostalets de Balenyà

El municipi de Sant Marti de Centelles es situa a la riba esquerra de la capçalera del riu Congost, abarcant la perllongació de les estribacions occidentals del massís del Montseny i ocupant des de la Vall del Congost i els Cingles de Bertí fi ns a la Costa de Centelles.

- Hora de concentració a les 8:00 del mati. (lloc de concentració)

- Hora de fi nal les 13:00 hores

Al migdia es farà un dinar de germanor entre tots els assistents.

Lloc de concentració: Al restaurant Mas Blanc de Sant Martí de Centelles. Mas Blanc, s/n C-1413km10 - Sant Martí de Centelles (Barcelona)

Coordenades: Latitud 41.743132528824 - Longitud 2.203904744958

Notes:

1.- Les dones participants a les caceres hauran de confirmar assistència abans del dia 9 d’octubre (per la Pobla de Lillet) i el 20 de novembre (per Sant Martí de Centelles i Hostalets de Balenyà) a la Representació Territorial de la FCC a Barcelona, mitjançant: Tel. 93 268 23 07 i/o e-Mail: info@fedecazabarcelona.com

2.- Totes Les dones hauran de portar la documentació en regle. Permís d’armes, targeta federativa, assegurança RC i/o Document Únic. Així mateix (si és el cas) emissora homologada per l’ús de canals de la FCC. Es pot portar rifle o escopeta.

3.- Únicament caçaran les dones assistents (federades), però poden vindre amb un acompanyant, ja sigui dona o home (sense arma). En el cas de quedar-se a dinar l’acompanyant, s’haurà de comunicar el dia de confi rmació d’assistència.

4.- Per les dones assistents a la jornada, l’esmorzar i el dinar anirà a càrrec de la Representació Territorial de la FCC a Barcelona. Pels acompanyats, el preu del dinar i esmorzar serà de 20€, que s’abonaran el mateix dia de la cacera.

5.- L’edat per poder assistir a la cacera, és a partir dels 14 fi ns als 99 anys. En el cas de noies menors d’edat hauran de vindre acompanyats del pare i/o tutor legal. Màxim 30 dones.


<< Tornar