Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JORNADES I TROBADES
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · ACTIVITATS

FESTA DELS DRETS DELS INFANTSFesta dels Drets dels Infants

17/11/2013
Vine i coneix els teus drets fent esport

En commemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets dels Infants, adoptada per les Nacions Unides el 1989, cada 20 de novembre celebrem el Dia Universal dels Drets dels Infants.

Barcelona rendeix homenatge a aquesta diada amb la celebració de la Festa dels Drets dels Infants, que tindrà lloc el diumenge 17 de novembre al matí, al vestíbul i a l’esplanada del poliesportiu de l’Estació del Nord.

Donat que aquest any la festa girarà al voltant dels drets dels infants i l’esport, l’UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) vol donar suport a aquesta iniciativa i fa una crida a la participació i col·laboració de totes les Federacions, promocionant l’acte i convidant a la festa els infants i famílies de les seves escoles i clubs esportius.

Si no podeu assistir a la festa del diumenge 17 de novembre, en el següent enllaç trobareu un dossier amb propostes d’activitats per a infants i professionals per dur a terme del 16 al 24 de novembre de 2013: http://www.xarxadretsinfants.cat/p/documentacio-dinteres.html.

Podreu compartir i seguir els comentaris i les fotografies de les diferents activitats a les xarxes socials, a través del Twitter @XarxaDretInfant o l’etiqueta de Twitter #festadelainfancia2013 o del mur de la pàgina de Facebook de la Xarxa dels drets dels Infants https://www.facebook.com/XarxaDeDretsDelsInfantsDeBarcelona.

Aprofitem per donar les gràcies a la Xarxa dels Drets dels Infants, constituïda per una vintena d’entitats, que una vegada més impulsa la Festa de la Infància, aquest any sota el lema: Vine i coneix els teus drets fent esport.

Animeu-vos i col·laboreu en la commemoració d’aquest dia tan important i demostreu la implicació dels esportistes federats.


<< Tornar