Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda històrica · ACTIVITATS

STM-SALÓ DE L´ESPORT I TURISME DE MUNTANYASTM-Saló de l´Esport i Turisme de Muntanya

12/02/2016 - 14/02/2016
L´activitat es durà a terme al recinte firal de Lleida els dies 12, 13 i 14 de febrer de 2016.

Ens complau comunicar-vos el conveni de col·laboració que s'ha establert entre la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i La Fira de Lleida per a la tercera edició del STM-Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya, que es durà a terme en el recinte firal de Lleida els dies 12, 13 i 14 de febrer de 2016.

 

Aquest conveni es fonamenta en la inquietud per l'esport, la natura i per tot el nostre territori, i la UFEC estarà present amb un estand on es farà difusió de les federacions esportives catalanes i les seves modalitats.

 

El STM-Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya està destinat als usuaris i professionals dedicats als esports en general, les activitats outdoor, els esports de muntanya i al turisme de natura, tots els quals tenen una cita ineludible amb el III STM-Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya, ja que la fira està dedicada a l'esport com enllaç vehicular en el turisme, no hi ha cap altre saló d'aquestes característiques al sud d'Europa.

 

Tots els federats i federades de qualsevols de les federacions que formen part de la UFEC tindran una promoció en el preu de l’entrada d’un 2x1 presentant el carnet de la Llicència Federativa en vigor i el DNI a la taquilla.  

 

Per a més informació sobre el STM podeu visitar la web www.stmlleida.com o contactar a través del correu stm@firadelleida.com o al telèfon d’atenció 973 70 50 04.
www.stmlleida.com
<< Tornar