Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
FIRES
FORMACIÓ
JUNTA GENERAL


Agenda · FORMACIÓ

CURS D´INICIACIÓ DE TIR AL PLAT MODALITAT COMPAK SPORTINGCurs d´iniciació de tir al plat modalitat Compak Sporting

09/03/2019
Aquesta jornada formativa, de caràcter gratuït, es durà a terme el 9 de març al Club de Tir El Molí de Llançà. Les places són limitades

El dissabte 9 de març es durà a terme una interessant jornada formativa d’iniciació al tir al plat en la modalitat de compak  al Club de Tir El Molí de Llançà. Aquest curs, organitzat  per la Federació de Caça de Girona, començarà a les 08.00 hores.

 

 

Els interessats en participar hauran d’omplir els documents adjunts i enviar la documentació a la següent adreça de correu electrònic: administracio@fedcagir.cat  Places limitades a 15 persones, que s’assignaran  per ordre de recepció dels correus.

 

 

Aquesta formació és gratuïta; per optar a una de les places és necessari enviar degudament complimentats el full d’inscripció  i els impresos d’autorització pel tractament de les dades personals i drets d’imatge. A més, cal estar en possessió de la targeta federativa en vigor de la Territorial de Girona.
Curs d´iniciació al Tir al Plat modalitat Compak Sporting


www.fedcagir.cat/noticia.php?idn=283&obertes_les_inscripcions_per_al_curs_d%C2%B4iniciacio_de_tir_al_plat&fbclid=IwAR3rmRpqbL833WHEqMrsumrhX4MgF25UXdbYpSVaAVPelrJfQxFl7wgUVHM
<< Tornar