Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTUALITAT RELACIÓ FCC - RFEC
BATUDES
CAÇA MAJOR
CAÇA MENOR
CAMPIONATS
CONSULTORI VETERINARI
CURSOS I FORMACIÓ
FALCONERIA
FIRES, SIMPOSIS I CONGRESSOS DE CAÇA
GASTRONOMIA
IMPORTANT
NOTES DE PREMSA INSTITUCIONALS
OCELLAIRES
PREMSA
SUBHASTES
Notícia · 

EL CERTAMEN OCELLAIRE DE CASTELLGALÍ CELEBRA ELS SEUS VINT ANYS AMB UN GRAN ÈXIT ORGANITZATIU I DE PARTICIPACIÓEl certamen ocellaire de Castellgalí celebra els seus
vint anys amb un gran èxit organitzatiu i de participació

El pavelló es va omplir de gom a gom

La societat de caçadors Carruca encarregada de l´organització

Un certamen on va regnar la germanor i companyonia

Juan Verdugo, primer classificat en cardeneres

Pedro Barrera, guanyador en pinsans

Pedro Garcia, 1r classificat en passerells

Francisco Saugar, guanyador en verdums

Gran ambient i participació durant tot el certamen

08/08/2017
El passat 5 d´agost, la localitat de Castellgalí, al Bages, es va convertir en el punt de referència dels ocellaires de Catalunya amb motiu de la celebració d´aquest certamen de rapidesa organitzat per la societat Carruca, que va esdevenir un gran èxit.

La Societat de Caçadors Carruca, de Castellgalí, va celebrar el passat dissabte un dels seus dies més destacats de l’any amb motiu de l’organització de la vigèsima edició del seu tradicional Certamen Ocellaire, tot un referent per als amants d’aquesta pràctica a Catalunya.

Després de moltes setmanes de treball intens, de preparatius, nervis, d’esforç conjunt i col·laboratiu... el dissabte 5 d’agost va arribar el gran dia. El pavelló municipal de Castellgalí, que es va omplir de gom a gom,  va obrir les seves portes per acollir una nova edició d’un dels concursos ocellaires més esperats i destacats de tots els celebrats a Catalunya en el decurs de l’any.

 

Tot i la intensa calor, la participació en aquesta fita ocellaire, que es duu a terme coincidint amb la celebració de la Festa Major de la localitat, va ser molt destacada. La jornada, va començar amb un esmorzar de germanor que va donar pas a aquest certamen ocellaire de rapidesa impecablement organitzat per la societat Carruca gràcies, entre altres, a la col·laboració desinteressada de tots integrants de la societat, que compta amb 30 socis, de l’ajuntament de la localitat, que un any més va cedir el pavelló poliesportiu per a la celebració d’aquest concurs, a més de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona i la pròpia FCC.

 

La valoració realitzada per part de Josep Planes Vidal, president de la societat de caçadors Carruca, d’aquesta nova edició va ser molt positiva destacant “el treball de tots els membres de la societat en l’organització d’aquest concurs així com de les institucions, especialment l’ajuntament, i la Territorial de Barcelona i la FCC que ens han donat un suport decisiu per tirar endavant aquest concurs que esperem poder seguir organitzant molts anys més”. Així mateix, l’alcalde de la localitat, el Sr. Cristòfol Gimeno va destacar la significació que té per aquesta petita localitat del Bages l’organització d’aquesta prova ja que “ens ajuda a donar visibilitat a la nostra població arreu Catalunya i és una mostra més de la capacitat de treball de la gent del poble per organitzar iniciatives que ajudin a la dinamització de la nostra localitat”.

Video valoració Josep Planes, president Societat de Caçadors Carruca

 

Per la seva banda, Joaquim Zarzoso, president de la Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça a Barcelona i membre de la junta directiva de la FCC va manifestar la seva satisfacció per “la gran feina de tota la societat en l’organització d’aquest concurs, la germanor entre tots els participants i, sens dubte, la gran participació d’ocellaires. Malgrat les dificultats per les quals travessa el món ocellaire aquest concurs i el gran número de participants és una mostra més de que l’afició no es perd i continua ben viva. Tant per part de la Territorial com de la FCC continuarem donant suport als ocellaires i treballant amb tots els mitjans al nostre abast per que puguin continuar desenvolupant la seva afició”.

Video valoració Joaquin Zarzoso

Pel que fa a la competició destacar les victòries dels ocells presentats per Pedro  Barrera, en pinsans, Pedro Garcia en passarells, Francisco Saugar en verdums i Juan Verdugo en cardeneres. Felicitats a tots els presents en aquest certamen ocellaire de rapidesa per la seva participació i col·laboració en el bon desenvolupament de la prova.

 

Video fotogràfic jornada

 

Pinsans /pinzones

1. Pedro Barrera Pascual amb 85 rossinyols (S.O La Vella Ripollet)

2. Josep Freixa Bofill amb 70 rossinyols (S.O Torelló)

3. Faustino Ponce Ponce amb 19 rossinyols (S.O Pardillo Dorado Cunit)

4. Jordi Peralta Serret amb 7 rossinyols (S.O La Jove Vilanova)

 

Passerells / pardillos

1. Pedro García Zamora (S.O Cornellà)

2. Antonio Godoy Llopis (S.O Adela Lliçà)

3. Pedro García Zamora (S.O Cornellà)

4. Felipe de Haro Rodríguez (S.O La Pluma Dorada)

5. Alfonso Guisado Alcalde (S.O Ciutat Cooperativa)

6. Carles Folch García (S.O Llinars )

 

Amb un total de 6 remeses.

 

Verdums / verderones

1. Francisco Saugar García (S.O Gavà)

2. Juan Verdugo Conejero (S.O Ciutat Cooperativa)

3. Francisco del Jesús Hernández (S.O La Vella de Ripollet)

4. Diego Miralles Pérez (S.O Terrasenca)

5. Fernando Laosa Coca (S.O Cornellà)

6. Adan Garriga Berengueras (S.O Santpedor)

 

Amb un total de 5 remeses

 

Cardeneres / jilgueros

1. Juan Verdugo Conejero (S.O Ciutat Cooperativa)

2. Salvador Roca Bailon (S.O La Pluma Dorada)

3. Jose Segura Avilés (S.O Ca N’Oriach)

4. Antonio Atencia Contreras (S.O La Vella de Ripollet)

5. Nicolas Fernandez Mesa (S.O La Concordia)

6. Antonio Cuenca Gutiérrez (S.O El Carmelo)

 

 

Amb un total de 12 remeses

_______________________________________________________________________________

El certamen silvestrista de Castellgalí celebra sus 20 años

de vida con una gran éxito de participación y organización

 

La Sociedad de Cazadores Carruca, de Castellgalí, vivió el pasado sábado uno de sus días más destacados del año con motivo de la celebración de la vigésima edición de su tradicional Certamen Silvestrista, todo un referente para los amantes de esta práctica en Cataluña.

Después de muchas semanas de trabajo intenso, de preparativos, nervios, de esfuerzo conjunto y colaborativo... el sábado 5 de agosto llegó el gran día. El pabellón polideportivo municipal de Castellgalí, que se llenó hasta la bandera, abrió sus puertas para acoger una nueva edición de uno de los concursos pajareros más esperados y destacados de todos los celebrados en Cataluña en el transcurso del año.

 

A pesar del intenso calor, la participación en esta prueba, que se lleva a cabo coincidiendo con la celebración de la Fiesta Mayor de la localidad, fue muy destacada. La jornada, comenzó con un almuerzo de hermandad que dio paso a este certamen de rapidez impecablemente organizado por la sociedad Carruca gracias, entre otros, a la colaboración desinteresada de todos integrantes de la sociedad, que cuenta con 30 socios, del ayuntamiento de la localidad, que un año más cedió el pabellón polideportivo para la celebración de este concurso además de la Representación Territorial de la Federación Catalana de Caza en Barcelona y la propia FCC.

 

La valoración realizada por parte de Josep Planes Vidal, presidente de la sociedad de cazadores Carruca, de esta nueva edición fue muy positiva destacando "el trabajo de todos los miembros de la sociedad en la organización de este concurso así como de las instituciones, especialmente del ayuntamiento y la Territorial de Barcelona y la FCC que nos han dado un apoyo decisivo para sacar adelante este concurso que esperamos poder seguir organizando muchos años más ". Asimismo, el alcalde de la localidad, el Sr. Cristtòfol Gimeno destacó la significación que tiene para esta pequeña localidad del Bages la organización de esta prueba ya que "nos ayuda a dar visibilidad a nuestra población en todo Cataluña y es una muestra más de la capacidad de trabajo de la gente del pueblo para organizar iniciativas que ayuden a la dinamización de nuestra localidad"

 

Por su parte, Joaquín Zarzoso, presidente de la Representación Territorial de la Federación Catalana de Caza en Barcelona y miembro de la junta directiva de la FCC manifestó su satisfacción por "el gran trabajo de toda la sociedad en la organización de este concurso, la hermandad entre todos los participantes y, sin duda, la gran participación de aficonados al silvestrismo. A pesar de las dificultades por las que atraviesa el silvestrismo este concurso y el gran número de participantes es una muestra más de que la afición no se pierde y sigue bien viva. Tanto por parte de la Territorial como de la FCC continuaremos apoyando a los aficionados al silvestrismo y trabajando con todos los medios a nuestro alcance para que puedan continuar desarrollando su afición ".

 

En cuanto a la competición destacar las victorias de los pájaros presentados por Pedro Barrera, en pinzones, Pedro Garcia en pardillos, Francisco Saugar en verderones y Juan Verdugo en jilgueros.

 

Felicidades a todos los presentes en este certamen silvestrista de rapidez por su participación y colaboración en el buen desarrollo de la prueba

 


ComentarisNo hi han comentaris.
Fes el teu comentari

Per deixar el teu comentari has d'estar registrat
NOM D'USUARI
PASSWORD
Alta nou federat     ·     Alta nova societat     ·     Alta Becader
<< Tornar