Federació Catalana de Caça
Àrea Federats
Àrea Federats
Àrea Societats
ACTIVITATS
AGENDA PRESIDENT
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
CAMPIONATS
ELECCIONS 2020
FIRES
FORMACIÓ
JORNADES I TROBADES
JUNTA GENERAL


Agenda · 

MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DELS OCELLAIRES: 1 D´OCTUBRE DE 2016



MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DELS OCELLAIRES: 1 D´OCTUBRE DE 2016

MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DELS OCELLAIRES: 1 D´OCTUBRE DE 2016

01/10/2016
Tots al carrer en defensa dels ocellaires de Catalunya

Davant la negativa de la Generalitat de Catalunya a concedir autoritzacions per capturar ocells de cant, des de la Federació Catalana de Caça us convoquem a participar d’una manera massiva a la manifestació en defensa dels ocellaires, que tindrà lloc l’1 d’octubre a Barcelona i que sortirà a les 9.00 del matí des del Parlament de Catalunya –parc de la Ciutadella-. Si volem continuar amb la nostra tradició, cal defensar amb una sola veu els nostres drets i interessos; per això, el dissabte 1 d’octubre “tots som ocellaires”. Us necessitem al carrer reivindicant d’una manera cívica, però clara i ferma, la llibertat per exercir la nostra passió.

 

Enguany la Generalitat de Catalunya ha decidit unilateralment no donar autoritzacions excepcionals per capturar ocells de cant com a “mesura cautelar” per l’inici d’un procediment d’infracció de la Unió Europea contra l’Estat Espanyol. La resta d’autonomies però, han concedit normalment les autoritzacions excepcionals.  

 

Malgrat els esforços realitzats per la Federació Catalana de Caça, el Departament de Territori i Sostenibilitat es manté en la seva decisió, creant així un greuge comparatiu entre els ocellaires de Catalunya i els de la resta d’autonomies i posant en perill la continuïtat de la tradició ocellaire del territori.

 

Per això, els ocellaires i la Federació Catalana de Caça s’han unit per convocar una manifestació que defensi i reivindiqui el col·lectiu i la tradició ocellaire. Ha arribat el moment de dir PROU i sortir al carrer per fer-nos sentir. Uneix-te a nosaltres el proper 1 d’octubre a les 9 del matí. La sortida serà des del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n, 08003 Barcelona), es passarà per l’Av. del Marquès de l’Argentera i la Via Laietana fins al Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, 4, 08002 Barcelona), on es llegirà un manifest.

 

Porteu els estendards de les vostres Societats Ocellaires i pancartes en defensa de la nostra tradició. Que us acompanyin amics i familiars, tothom hi serà benvingut! També esperem comptar amb el suport de tots els caçadors, veniu a acompanyar als ocellaires ara que de debò ho necessiten, el dia de demà potser també ens caldrà la seva ajuda.

 

Us hi esperem a tots!!

 

Important: El dia 1 d'octubre la Federació Catalana de Caça no autoritza cap competició ocellaire, per tant demanem que, per respecte als manifestants i a totes les societats ocellaires, s'abstinguin de realitzar qualsevol competició o concurs.




Cartell Manifestació Ocellaire


www.google.es/maps/dir/Parlament+de+Catalunya,+Parc+de+la+Ciutadella,+s%2Fn,+08003+Barcelona/Palau+de+la+Generalitat+de+Catalunya,+Pla%C3%A7a+de+Sant+Jaume,+4,+08002+Barcelona/@41.3849004,2.1785074,16z/data=!4m15!4m14!1m5!1m1!1s0x12a4a3037f3970c7:




<< Tornar